الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: دجاج بالكارى الأربعاء نوفمبر 17, 2010 10:56 pm | |
| المقادير:
3 صدور دجاج مخليه من العظم 1/2 ملعقه شاى ملح 2.5 ملعقه شاى كارى 2.5 ملعقه شاى قرفه ناعمه جدا 2 ملعقه طعام طحين أبيض كوب ماء فاتر ملعقتين زيت أو سمن حسب الرغبه بصله صغيره مقطعه الى مكعبات
الطريقة:
- أحضرى وعاء عميق وضعى فيه الزيت (او السمن) ثم أضيفى اليه البصل المقطع الى مكعبات واتركيه قليلا دون أن يتغير لونه - اضيفى الطحين ثم الماء وقلبى الى ان يغلظ قليلا - قطعى صدور الدجاج الى مكعبات صغيره و أضيفيها الى الخليط السابق مع التقليب المستمر ثم اضيفى باقى المقادير و قلبى مع مراعاه عدم جعل الخليط غليظ و بالعافيه. | |
|
شهرازاد مشرفه المنتدى الادبى
عدد المساهمات : 559 تاريخ التسجيل : 31/05/2009 العمر : 36
| موضوع: رد: دجاج بالكارى الجمعة نوفمبر 19, 2010 6:11 pm | |
| هات قطمه انا جعانه فعلا ولسه مش اتعشيت | |
|
الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: رد: دجاج بالكارى السبت نوفمبر 20, 2010 12:31 am | |
| قطمة انتى طموحك قليل اوى قولى هات فرخة مش قطمة هههههههههه | |
|