الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: طريقة عمل البورجر الإثنين نوفمبر 29, 2010 4:27 pm | |
| المكونات:
1 كيلو لحم 1/2 كيلو صدور فراخ بانيه 1.1/2 كوب من فول الصويا المجروش معلقه كبيره زعتر ناشف معلقه كبيره فلفل اسود معلقه صغيره شطه او حسب الرغبه معلقه صغيره جنزبيل ناشف او معلقه كبيره جنزبيل طازج ربع كوب من الصويا صوص ملح حسب التذوق طريقة التحضير:
- في الفود بروسيسور تضاف كل هذه المكونات بعد عجنها جيدا. - وتكور كور صغيره وتفرد مستديره بين طبقتين من الكيس النايلو - توضع طبقات فوق بعضها مع وضع ورق زبد بينها او قطع من الكيس النايلو وتوضع في الفريز حسب الطلب - تعمل ساندوتشات مع الجبن الشرائح والطماطم والخص وخلافه | |
|