منتدى مرح
السلام عليكم كرحبا بكم فى منتديات مرح نتمنى ان تقضوا معنى اسعد الاوقات ...امضاء MASTER
منتدى مرح
السلام عليكم كرحبا بكم فى منتديات مرح نتمنى ان تقضوا معنى اسعد الاوقات ...امضاء MASTER
منتدى مرح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
مرحبا بكم فى منتديات مرح ....نتمنى لكم قضاء وقت سعيد
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» التشاؤم عادة من الجاهلية
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأحد أبريل 24, 2011 3:11 am من طرف الدنجوان

» كيف يزيد المسلم إيمانه
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأحد أبريل 24, 2011 3:08 am من طرف الدنجوان

» اهداف مباراه برشلونه واوساسونا
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأحد أبريل 24, 2011 3:01 am من طرف الدنجوان

» هدف تتويج ريال مدريد بطلا لكأس ملك اسبانيا
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأربعاء أبريل 20, 2011 4:44 pm من طرف الدنجوان

» اهداف مباراه بتروجيت والزمالك
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأربعاء أبريل 20, 2011 4:34 pm من طرف الدنجوان

» اهداف مباراة الانتاج الحربي والمقاولون العرب
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأربعاء أبريل 20, 2011 4:21 pm من طرف الدنجوان

» اهداف مباراه الاهلي وطلائع الجيش
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأحد أبريل 17, 2011 6:38 pm من طرف الدنجوان

» هى الاقدار
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالسبت أبريل 16, 2011 5:00 pm من طرف الدنجوان

» هل للحب بعد الزواج مدة صلاحية
فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالأربعاء أبريل 13, 2011 4:55 pm من طرف الدنجوان

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث

 

 فراخ مشويه من غير شوايه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الدنجوان
مراقب عام المنتدى
مراقب عام المنتدى
الدنجوان


عدد المساهمات : 1440
تاريخ التسجيل : 22/05/2009
الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net

فراخ مشويه من غير شوايه Empty
مُساهمةموضوع: فراخ مشويه من غير شوايه   فراخ مشويه من غير شوايه Emptyالسبت ديسمبر 04, 2010 1:10 pm

المقادير


فرخه بعظمها وجلدها عادى بس مغرزه بالسكينه
بصله -ثوم - طمطمايه- مكعب مرقه - ليمونه - خل - مسطرده- 4 معالق زيت زره - بهارات فراخ
معلقة زعتر - روز مارى - جنزبيل بودر - فلفل - كمون- ملح-معلقة كارى

الطريقة


نفرم البصل والطماطم والتوم فى الكبه واعصرهم فوق الفرخه اخد الميه بس وارمى التفل
واحط كل البهارات على الفراخ


اقلب الفرخه مع البهارات وماية البصل واسيبهم ليله فى التلاجه
بعد كده اجيب طاسه واحط فيها شوية زيت صغيرين حوالى ربع كوبايه صغيره واحمر الفراخ
بعد ما اطلعها من التتبيله لحد ماتاخد لون بنى او برونزى

اشيلها بقى واحطها فى صنيه علشان تكمل فى الفرن
واصب ماية التتبيل عليها


ملحوظه الطاسه تنضفيها على طول حطى فيها مايه وفيرى على النار تغلى وبعدين ادعكيها هاتبقى فله وانا صورتهالك اهى بعد ماغسلتها فى حموتها على طول ماتقلاقيش هاتنضف

نحطها بقى الفرن لحد ماتستوى فى مايتها وتشربها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ مشويه من غير شوايه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ مقرمشه
» فراخ بالمشروم
» فراخ على الطريقة الصينية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى مرح :: الاقسام :: منتدى حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: