الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: طريقة عمل السبيط المقلي الأحد نوفمبر 21, 2010 5:15 pm | |
| المقادير 1 كيلو سبيط راس السبيط فقط بدون ارجل ( لان الارجل لها طريقه اخري) بقسماط ناعم 3 حبه بيض 1 ليمونه كامله كبيره 2ملعقه صغيره كمون ملح حسب الذوق طحين الطريقه يغسل السبيط جيدا جدا و يقطع شرائط طويله يتبل بي الملح ونصف اليمونه و الكمون ثم يوضع في الماء المغلي حتي تمام النضج مع مراعه ان كميه الماء تكون قليله بعد النضج نصفيه من الماء ونضعه في الطحين ثم نضعه في البيض المضاف اليه باقي نصف اليمونه و الملح والكمون ثم يترك في البيض مده نصف ساعه ثم نخرجه من البيض ويوضع في البقسماط و يقلي في زيت ساخن حتي يكتسب اللون الدهبي ثم ينشل من الزيت ويمكن عمل سندوتشات سبيط مع المايونيز و الخس او يقدم مع ارز السمك وسلطه الطحينه وصحتين وعافيه | |
|
مدام نهله عضو مرح
عدد المساهمات : 187 تاريخ التسجيل : 19/11/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل السبيط المقلي الإثنين نوفمبر 22, 2010 2:54 am | |
| هههههههههه مش هدخل تانى المطبخ ده بتعمل حجات تجوع يا دنجوان | |
|
ميدو مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1352 تاريخ التسجيل : 05/06/2009 العمر : 32 الموقع : فى قلب وروح حبيبتى
| موضوع: رد: طريقة عمل السبيط المقلي الإثنين نوفمبر 22, 2010 6:07 am | |
| هو اللى مجوعنا هو هههههه الف شكر ليك يا دنجوان | |
|
الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: رد: طريقة عمل السبيط المقلي الإثنين نوفمبر 22, 2010 7:32 am | |
| انا ديما بعزم كل المنتدى على اى اكلة بعملها ومحدش بيجى فبرمى الاكل بيحمض اعمل ايه | |
|
تيمو عضو مرح
عدد المساهمات : 29 تاريخ التسجيل : 29/10/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل السبيط المقلي الإثنين نوفمبر 22, 2010 12:56 pm | |
| كنت قولى يا مان كنت جيت انا | |
|
الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: رد: طريقة عمل السبيط المقلي الإثنين نوفمبر 22, 2010 2:01 pm | |
| انا بعزم ديما كل المنتدى من غير اسماء محددة وكلكم مبجوش يا تيمو | |
|