الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: طريقة عمل لسان عصفور باللحمة المفرومة الإثنين ديسمبر 20, 2010 5:46 am | |
| المكونات: 1/2 كيلو لحم مفروم 1/2 كيلو لسان عصفور 2 بصلة 2 كوب شوربة أو مرقة 1 كوب طماطم لو مش معصجة اللحمة بطماطم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر ) طريقة التحضير: - عصجي اللحمة - حمري لسان العصفور - ابشري البصلتين - ضعي اللحمة علي لسان العصفور في صنية ثم اضيفي لها البصل المبشور (لكن يكون مبشور صغير). - ثم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر مقطع صغير ) ثم الشوربة ثم كوب الطماطم (لو مش معصجة اللحمة بطماطم لكن لو معصجاها بطماطم بلاش كوب الطماطم). - ثم يقلب كله بالتساوي وتوضع علي النار لمدة ( 5 أو 10 دقائق ) حتي يشرب 80% من الشوربة ويوضع في الفرن حتي يسوي | |
|