الدنجوان مراقب عام المنتدى
عدد المساهمات : 1440 تاريخ التسجيل : 22/05/2009 الموقع : منتدى مرح www.zoma.ahlamontada.net
| موضوع: طريقة عمل لسان عصفور بالفراخ الجمعة يناير 14, 2011 4:48 am | |
| المكونات: 1/2 كيلو لسان عصفور كيلو صدور فراخ 3 بصلات مفرومه لتر شوربه التوابل(فلفل - ملح - كمون - بلح جوز الطيب - بهارات - جنزبيل) طريقة التحضير: - يحمر البصل المفروم بقليل من زيت الزيتون حتر يغمق لونه - يشوح صدور الفراخ على الوجهين بقليل من زيت الزيتون - يحمر ايضا اللسان العصفور وبعد تحميره يضاف عليه البصل المحمر والفراخ المشوحه - يضاف عليهم الشوربه والتوابل - يوضع على النار حتى يغلى وبعد ذلك نهدى النار حتى تستوى. | |
|